logo favicon klein
Bel ons

0472 24 59 00

Prettig eindejaar en een voorspoedig 2024

Beste klanten en vrienden,

Naarmate 2023 ten einde loopt, willen wij bij Afsluitingen Verbeke een moment nemen om u allen een warm en vreugdevol eindejaar toe te wensen. Net zoals onze hekken en poorten die zorgen voor veiligheid en schoonheid in uw tuin, hopen we dat het komende jaar gevuld zal zijn met stabiliteit, vreugde en voorspoed.

Dankzij uw steun is het voor ons mogelijk geweest om onze passie voor kwalitatieve afsluitingen voort te zetten. Elk project, groot of klein, was een kans om te laten zien wat ons team kan bereiken. We zijn dankbaar voor de vele relaties die we dit jaar hebben opgebouwd en versterkt.

Terwijl we uitkijken naar 2024, kijken we ook terug op de momenten die dit jaar speciaal maakten. We waarderen elke klant die ervoor koos om met ons samen te werken en vertrouwen in ons stelde. In het nieuwe jaar staan we klaar om u opnieuw te dienen met dezelfde toewijding en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Namens het hele team van Afsluitingen Verbeke, wensen we u een veilig, gezond en voorspoedig 2024 toe. We kijken ernaar uit om u in het nieuwe jaar te blijven ondersteunen en samen mooie projecten te realiseren.

Prettige feestdagen!

Met hartelijke groeten,

Miguel Verbeke
Zaakvoerder

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest