top of page

Afsluitingen Verbeke: plaatsing van schuifpoorten, draaipoorten in diverse materialen

Voor een poort op maat van uw behoeften, doe een beroep op Afsluitingen Verbeke in Torhout!

Een poort voor uw veiligheid en privacy

Een omheining rond uw eigendom is één ding, maar u kunt het geheel helemaal af maken door een poort te laten plaatsen. En ook daarvoor is Afsluitingen Verbeke uit Torhout uw partner bij uitstek. Een degelijke poort is nuttig om de toegang te bewaken van elk niet-openbaar terrein. Ze houdt ongenode gasten buiten, zowel in privéwoningen als op bedrijfsterreinen. Een poort belemmert de toegang na sluitingstijd, bijvoorbeeld ook van sportaccommodatie of van parkings van winkelcomplexen. Maar ze belet evenzeer dat uw kinderen in een onbewaakt moment de straat op lopen of dat uw huisdieren ontsnappen.

De juiste poort voor een net en verzorgd geheel

Bij Afsluitingen Verbeke stellen wij u tal van mogelijkheden voor, zowel qua uitvoering als op het gebied van bediening om de poort te openen en te sluiten. Zelfs als uw afsluiting er al enige tijd staat, vindt u in ons assortiment allicht een model dat mooi bij de bestaande omheining past.

U kunt bij ons terecht voor:

Poorten en hekken voor tuinen en weides

Poorten voor bedrijven en privéparkings van horecazaken, ziekenhuizen, ...

U heeft de keuze tussen

Schuifpoorten en draaihekken

In geïmpregneerd hout of tropisch hardhout

Eventueel gelakt in de RAL-kleur van uw voorkeur

Enkele of dubbele poorten

In verzinkt metaal of aluminium

Al dan niet met slot, schuifgrendel of poorthaak

Die keuze is misschien niet meteen gemakkelijk.
Maar maak u geen zorgen: u hoeft niet over één nacht ijs te gaan. 

Ten eerste nemen wij steeds ruim de tijd om u bij u thuis of in uw zaak al onze producten voor te stellen. Op basis van onze ervaring en de feedback van onze klanten geven we u pertinente uitleg over de eigenschappen, de duurzaamheid, de voor- en nadelen van elke optie. Wij tonen u bovendien enkele realisaties en bezorgen u ten slotte een gratis offerte op maat. Alleen zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Niet, toch?

Zoekt u een geschikte poort voor uw tuin, voor een uitgestrekte weide of een immens bedrijfsterrein, vertrouw op de expertise van Afsluitingen Verbeke.

Wij zijn tot uw dienst in heel de provincie West-Vlaanderen.

 
bottom of page